De ce

Efortul de a găsi cel mai bun raport între implicarea directă în societate și impact se întinde de cele mai multe ori pe zeci de ore de documentare și afectează considerabil timpul rămas pentru ce poți să oferi. În plus, chiar și când identifici cauza în care crezi și în care vrei să te implici, e complicat să ajungi direct la cei care au nevoie de tine fără un efort cumva disproporționat. Apoi dilemele for-profit vs. non-profit sau organizație vs. individ.

Este o muncă titanică de networking ca să poți acorda aceeași importanță unei ore de mentorat cu un student care știe ce vrea, unei cauze sociale, unui antreprenor la început de drum sau chiar unei instituții administrative. Dar asta ne propunem: să putem ajuta, îndruma, susține, în limitările practice date de timp și de ariile de experiență profesională, pe cei în care credem și care cer un pic de îndrumare.

Haide să ne găsim unii pe alții mai rapid. Varianta noastră? Simplu și direct: spune-ne tu cu ce crezi că am putea contribui. E ușor! Vezi formularul de pe site sau trimite-ne un email la hello@socialdesignhub.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *